Marius-Andrei Herța

Bâlbâieli televizate

by on Mar.16, 2012, under Pereri

Reclama Savex – Ce îți este și cu reclamele astea. Nu se pot hotărî ce vor sa spună si cum vor sa spună. Înțeleg că este o reclamă făcută de oameni și că aceștia sunt predispuși la greșeli, erori, și alte level-uri. – vorbește programatorul din mine -, dar înainte sa dai release la o reclamă care se va difuza în câteva țări, eu zic să te uiți mai atent la ea.

Stăteam în pat, J, cu soția și ne uitam la televizor. În pauza publicitara a filmului pe care-l urmăream apare o reclama la detergentul SAVEX, în care un copilaș îmbrăcat într-un costum de ”usturoi” apare în bucătărie unde se află bunica împreună cu mama lui. Deși îi este explicat că, spectacolul începe ”diseară”, și s-a îmbrăcat mult prea devreme, el insistă să îi arate bunicii lui cum va fi el îmbrăcat pentru acel spectacol. Și bine înțeles că, fiind vorba de o reclamă la detergent, copilașul se învârte și se pătează cu un ”pătător de pete” . Bunica lui disperată ridică din mâini, mai puțin și se lua de păr și exclamă: ”MAI AVEM DOAR 30 DE MINUTE!!!!!”

Parcă la început discutau că spectacolul începe seara??? Cum de acum au doar 30 de minuțele.

Îmi pare rău, dar nu am găsit reclama complectă în românește.

Cine înțelege această limbă, va observa greșeala, iar cine nu atunci ori mă crede pe cuvânt ori așteaptă să vadă reclama la televizor.

Va urez limpezire plăcută și vă mulțumesc pentru atenție.


1 Comment for this entry

Leave a Reply

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Blogroll

A few highly recommended websites...